Curatare faciala Pro Skin

Ce este curățarea faciala Pro Skin?

Tehnologia cu Ultrasunete este una dintre cele mai inovative în domeniul frumuseții! Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curățare profundă a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele fără a ataca țesutul.

Este cel mai nou tratament care funcționează fără a fi necesară utilizarea unor produse chimice, elimină celulele moarte şi reactivează circulaţia din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare. Tehnologia Nomasvello permite utilizarea eficientă a Ultrasunetelor și a Energiei Galvanice, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele.

O metodă rapidă, eficientă şi non-invazivă în urma căreia veți vedea următoarele rezultate:

Piele hidratată, netedă și moale;

Porii se închid;

Punctele negre dispar;

Celulele se regenerează și se stimulează producerea de colagen.

Veți obține o piele perfectă în doar 3 pași!

 

PASUL 1. CURĂȚAREA DE BAZĂ

Pielea suferă consecinţele radiaţiilor solare, poluării ambientale, este afectată de factorii climatici, tutun, etc.

Acest lucru poate cauza dezechilibru la nivelul pielii prin acumularea de impurităţi, deshidratare, lipsa luminozităţii, toate acestea conducând la îmbătrânirea pielii.

 Acest tratament facial in Constanța reprezinta o inovatie la nivelul extractiilor faciale si este indicat pentru toate tipurile de piele. Terapia Proskin are rolul de a efectua o curățare în profunzime a tenului, prin care toate impuritățile, celulele moarte și punctele negre sunt eliminate

PASUL 2. MAXIMIZAȚI REZULTATELE ADĂUGÂND 4 TIPURI DE TRATAMENTE ÎN FUNCȚIE DE NEVOI

1. Pentru o piele deshidratată, cu riduri sau pentru pielea lăsată , se recomandă curăţarea Proskin Basic Plus.  Aceasta se realizează cu ajutorul Roll-on-ului Dermactif şi a Fluidului Facial Revitalizant Nomasvello, care penetrează în profunzime pielea datorită energiei galvanice și a ultrasunetelor. Mai mult, se pot aplica ulterior produsele profesionale Nomasvello din gama cu DMAE, cu efect instant de lifting.

2. Pentru o piele sensibila, uscata si agresată de diferite tratamente și de factorii radicali se recomandă curățarea Proskin Relax, cu aplicare de masca faciala cu aloe vera. Acest produs îmbunătăţeşte oxigenarea pielii de pe faţă, curăţând-o de celulele moarte şi de impurităţile acumulate. Tratamentul este indicat pentru toate tipurile de piele.

3. Pentru a încetini îmbătrânirea pielii se recomandă curățarea Proskin complet, cu aplicare de masca si fiola faciala anti-age.  Produsele profesionale Nomasvello ajută la prevenirea efectelor radicalilor liberi responsabili de îmbătrânirea prematură a pielii.  Se pot aplica masti si fiole faciale cu acid hialuronic, colagen sau DMAE.

4. Pentru un ten matur, care are nevoie de o îngrijire specială, se recomandă tratamentul de curățare și rejuvenare a tenului. Curatarea Proskin se va realiza cu ultrasunete, pentru eliminarea punctelor negre si a sebumului, iar ulterior rejuvenarea se va efectua cu lumina intens pulsata (IPL) pentru stimularea unor noi celule de colagen si elastina. Pentru un efect maximizat se pot aplica ulterior masti si fiole faciale cu acizi naturali proprii pielii.

Tratamentul de rejuvenare este indicat pentru:

Lentigo-uri (pete de bătrânețe);

Melasme (pete);

Riduri de expresie sau profunde;

Pierderi de tonus;

Hiperpigmentări;

Pierderi de elasticitate;

Acnee.

 
PASUL 3. ÎNGRIJIREA ZILNICĂ A PIELII

Răsfățați-vă zilnic pielea cu ajutorul produselor Nomasvello! Cremele și fluidele noastre faciale au fost dezvoltate de către laboratoare de prestigiu pentru a hrăni și regenera pielea în fiecare zi, ajutându-vă să obțineți un chip luminos și pielea mai tânără pentru mai mult timp.