Rejuvenare Faciala: Tratament Acnee, Riduri si Pete

Ce este rejuvenarea facială cu IPL

Lumina intens pulsată (IPL) este o tehnologie dedicată tratamentelor faciale, ajutând la împrospătarea aspectului pielii, prin estomparea ridurilor, acneei și petelor ( melasme și lentigo-uri ). Echipamentul IPL Nomasvello® permite individualizarea tratamentului de terapie facială în funcție de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (fototip), astfel încât tratamentul să fie nedureros, eficient, rapid și cu efecte de lungă durată.

Personalul nostru specializat conform standardelor internaționale ale francizei te asistă încă din faza de testare a tehnologiei și până la finalizarea tratamentului. Operatoarele Nomasvello® primesc diploma la sfârșitul sesiunii de pregătire și sunt evaluate permanent de către departamentul de formare și de către medicul dermatolog al rețelei.

De câte ședințe am nevoie?

Rezultatele sunt vizibile după primele ședințe, dar tratamentul complet presupune 8 – 12 sesiuni consecutive, repetate la un interval de 21 de zile.

După terminarea tratamentului se pot face ședințe de întreținere.

În ce constă tratamentul?

Tratamentul constă în aplicarea impulsurilor de lumina pe piele, care transmit căldură la nivelul zonei tratate, ceea ce ajută la crearea naturală de noi fibre de colagen și elastină, care reconstruiesc microfibrele din alcătuirea dermului și epidermului.

Indicatii:

Lentigo-uri (pete de bătranețe);

Melasme (pete);

Riduri de expresie sau profunde;

Pierderi de tonus;

Hiperpigmentări;

Pierderi de elasticitate;

Acnee

Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință!

Recomandari pentru obtinerea celor mai bune rezultate:

Respectarea intervalelor între ședințe;

Utilizarea cremelor recomandate pentru întărirea efectului tratamentului;

Igiena corespunzătoare.

Contraindicații

Utilizarea de medicamente fotosensibile;

Boli de piele;

Cancer de piele;

Alergia la soare;

Tatuaje;

Sarcină și alăptare.