Tratament Facial LED + Esthetic

Informații generale

Tratamentul facial LED +Esthetic te ajută să obții rapid si fara durere o piele întinerită, prin restabilirea prospețimii, fermității, fineții și luminozității epidermei.

Cum actioneaza terapia cu LED+Esthetic?

Tratamentul facial LED+Esthetic actioneaza prin fototerapie (photocare).  Studiile efectuate de Food and Drug Administration (FDA) in Statele Unite ale Americii si la Univeristatea din Amsterdam au dezvaluit faptul ca lumina puternica emisa de Photocare este un stimul important pentru energia principala din moleculele celulelor si ca poate activa o intreaga serie de reactii celulare metabolice, ducand la sintetizarea produselor aplicate si cresterea capacitatii energetice a intregului tesut.  Astfel, un tesut care a fost expus la actiunea diodelor emitatoare de lumina (LED)  isi va folosi propria energie pentru a impulsiona functionalitatea intregului organism. Implicit,  va creste productia de colagen si elastina din fibre, ceea ce va contribui esential la o imbunatatire a calitatii si a aspectului pielii.

Tehnologia LED +Esthetic are proprietatea de a emite lungimi de undă diferite, vizualizate prin diferite culori luminoase, iar prin combinația acestora putem realiza diferite tratamente pentru a îmbunătăți aspectul feței, gâtului, decolteului și a mâinilor.  Principiul Photocare ajuta la tratarea tenului gras, la reducerea semnelor faciale si a pigmentarii excesive, precum si la diminuarea ridurilor si a rosetii pielii, pentru un ten tonifiat, sanatos si fara imperfectiuni.

Lumina Galbena – stimulează activitatea sistemului nervos central

Lumina Verde/Albastra – activează drenajul limfatic prin transformarea limfei din consistență geloidă într-una fluidă

Lumina Roșie – stimulează circulația sangvina, regenerarea celulelor

Efectele tratamentelor faciale cu LED sunt accelerate daca inainte se efectueaza o curatare faciala in profunzime cu ProSkin, prin care tenul este pregatit sa absoarba din plin produsele profesionale No+Vello aplicate. Acestea maximizeaza rezultatele tratamentelor  LED+Esthetic si pot fi achizitionate si pentru a le utiliza acasa, de doua ori pe zi. Iata ce contin produsele utilizate in cadrul acestui tratament cosmetic:

Roll-on-ul Dermactif  are colagen in stare pura, argilerina, alantoina, extras de ceai verde si pantenol. Ingredientele active asigura pielii un aspect intinerit si diminueaza aparitia ridurilor.  Produsul profesional Dermactif se aplica in timpul tratamentului LED de hidratare faciala in profunzime.

Spray-ul anti-imperfectiuni este folosit in tratarea tenului gras (cu acnee, puncte negre sau puncte de grasime). Acest produs contine acid salicilic, lipozomi si acid citric, ajutand la eliminarea excesului de sebum si avand  rol de exfoliant, pentru inlaturarea celulelor moarte si stimularea de noi fibre de colagen si elastina prin actiunea Photocare.

Tratamentele cosmetice cu LED+Esthetic includ

  1. Demachierea si curatarea in profunzime a tenului; se recomanda folosirea unui produs cu actiune 3 in 1, precum apa lipozomala No+Vello si cel putin o data pe luna inlaturarea celulelor moarte, prin terapia ProSkin, cu ultrasunete si energie galvanica, total inofensiva cu tenul.
  2. Aplicarea produsului profesional  in functie de tipul de ten si setarea aparaturii, pentru eliminarea problemei faciale constatate de specialistul No+Vello. Terapia photocare implica 3 faze, recunoscute prin lungimi de unda cu lumini diferite: lumina rosie stimuleaza microcirculatia sangelui, pentru un boost de prospetime si tonus; lumina verde efectueaza drenajul, pentru eliminarea toxinelor; lumina galbena activeaza sistemul nervos central.
  3. Masaj facial bland, pentru patrunderea produsului in profunzimea pielii
  4. Aplicarea de produse profesionale cu acizi naturali, precum fiolele sau mastile faciale No+Vello, pentru accelerarea efectului terapiei LED+Esthetic.

Aceste tratamente cosmetice inovatoare sunt personalizate, se realizează în funcție de caracteristicile unice ale fiecărui client și sunt recomandate pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru tenul bronzat.

Tipuri de tratamente faciale LED+Esthetic, în funcție de nevoile clienților

tratamente anti-rid;

reîntinerire facială;

lifting facial;

regenerare cutanată;

redare fermitate și luminozitate ten;

stimularea producției naturale de colagen;

acțiune împotriva lăsării pielii.

Inaintea oricarei terapii LED+Esthetic clientii beneficiaza gratuit de o diagnoza faciala Woodlamp (cu lampa cu ultraviolete) efectuata de specialistii Nomasvello, in baza careia se va stabili planul de tratament, adaptat nevoilor fiecarui client.

Durata tratamentului facial LED+Esthetic

Un tratament cosmetic complet Photocare cuprinde 12 sesiuni, constând în 2 ședințe pe saptamana. Numărul de ședințe depinde de diferiți factori, cum ar fi vârsta, zona care urmează să fie tratată și condițiile actuale ale pielii, precum și stilul de viață. O sedinta dureaza doar 20 minute, este blanda cu pielea, are rezultate vizibile si efect cromoterapeutic, prin jocul colorat al undelor de diferite lungimi.

Rezultatele terapiei faciale LED+Esthetic

ten întinerit;

aspect mai luminos, ferm;

riduri diminuate;

tonicitate sporită;

piele vizibil mai fermă și mai întinsă.